v. 2018

Kasvatteja käynyt terveystarkastuksissa hienoin tuloksin. 

K. Röllipeikko; polvet 0/0, silmät ok.

K. Rinsessa; polvet 0/0, silmät ok

K. Sateenkaari; silmät ok

K. Tolokku Poeka; silmät ok

K. Salaman Nopea; kyynärät 0/0, lonkat B/C

****************************************************************************

Alman (Jehnajan Aie) alapurenta ei alkanut korjaantumaan vaan päinvastoin muuttui entistä selvemmäksi alapurennaksi. Tämän vuoksi päätettiin luopua Alman jalostussuunnitelmista ja omistajuudesta. Almalla on maailman paras koti, jossa saa toteuttaa sitä koiran tärkeintä tehtävää; olla rakastettu lemmikki ja kaikessa perheen touhussa mukana. Kiitos Sari perheineen tästä yhteistyöstä! (6.11.18)

****************************************************************************

Meidän karhukoirauros Jerosta (Sisukkaan Isänmaantoivo) tuli ensimmäistä kertaa isä pentueelle, jossa emänä Hirsikankaan Varpu. Pentuja 2u + 6n voi kysellä Hirsikankaan kennelistäkasvattaja Tapio Laitila. Meiltä saat yhteystiedot. Yhdistelmä jalostustietojärjestelmässä.

FI KVA FI MVA NO MVA 1 x CACIT 2 x CACIB Sisukkaan Isänmaantoivo

* lonkat A/A, kyynärät 0/1, polvet 0/0, silmät terveet 3/17, lonkkaindeksi 116 (syysk. -18)

FI KVA Hirsikankaan Varpu

* lonkat C/C, silmät terveet 01/17, lonkkaindeksi 94 (syysk. -18)

KAIKILLA PENNUILLA ON JO KOTI TIEDOSSA! (2.11.18)

****************************************************************************

Kevät ja kesä on vaihtunut syksyn odotteluun. Kesällä käytiin muutama näyttelykäynti Jeron, Nuukin ja muutaman sijoitusnartun kanssa. Jero kävi Norjan Trømssassa pokkaamassa halutun SERTin ja sen lisäksi myös CACIBin ollen ROP. Myös Ruotsin puolella käytiin samoilla tuloksilla Kansallisessa näyttelyssä. Ruotsin valioarvoon vaaditaan vielä koetulos Ruotsista sekä HIRV-J-1 tulos Suomesta. 

Nuuk on näyttelyissä pärjännyt loistavasti kohoten jopa VSP ja useamman kerran ROP VETeraaniksi. Papparainen jaksaa vielä 12 vuotiaana! (30.8.18)

****************************************************************************

Näyttelyvuosi aloitettiin perinteiseen tapaan Kajaanin Tamminäyttelystä. Siellä sekä Nuuk että Nala saivat tulokseksi EH. Myös Äijä (K. Röllipeikko) kävi kehässä hakemassa JUN EH tuloksen. Erittäin hyvä päivä siis kaikin puolin.

Nuuk järjesti jymy-yllätyksen Kuopion Jalostuspäivillä ollen usean hienon veteraaniuroksen seurassa ykkönen, ja järjesti itsensä PU-kehässä kolmanneksi. Harmiksemme Alma (Jehnajan Aie) sai alapurennan takia HYLätyn. Eipä tullut itselläkään katsottua Alman suuhun ennen kehään menoa. Kasvattiuros Rommi (K. Sateen Ropina) kävi myös nappaamassa junnukehästä HYLätyn kivesvian takia. Pennuissa Jeti (K. Tolokku Poeka) hienosti esiintyen PEK4.

*****************************************************************************